Local Comercial ‘CRYSTAL’ a l’Aeroport de Madrid

PorMarc Escoda

Local Comercial ‘CRYSTAL’ a l’Aeroport de Madrid

Ja s’ha obert al públic un dels dos locals ‘CRYSTAL’ a l’Aeroport de Madrid; esperem que l’altre s’obri al públic abans d’acabar aquesta setmana. Us en deixem algunes fotos:

DSCN2063DSCN2062

A banda del disseny de mobiliari personalitzat i els accessos amb elements multimèdia, una de les característiques més importants dels dos locals és la il.luminació amb làmpedes de LEDs, que permeten reduir el consum d’energia, allargar la vida útil de l’enllumenat, minimitzant els costos de manteniment, i evitar la presència de fonts de calor a l’interior de la botiga, que incrementarien sensiblement la despesa en climatització. A més a més, el mobiliari s’ha fabricat amb maquinària que controla el tall de les peces per ordinador, minimitzant així els residus.

DSCN2058DSCN2059

 

About the author

Marc Escoda administrator

Arquitecte. Interessat en l'arquitectura sostenible, la rehabilitació i l'eficiència energètica. M'interessen les 'smart cities', però encara més m'interessa que siguem tots plegats 'smart citizens', i això només s'aconsegueix garantint l'accés a una educació i una cultura a l'abast de tothom...

Deja un comentario