Local Comercial ‘CRYSTAL’ a l’Aeroport de Madrid

Ja s’ha obert al públic un dels dos locals ‘CRYSTAL’ a l’Aeroport de Madrid; esperem que l’altre s’obri al públic abans d’acabar aquesta setmana. Us en deixem algunes fotos: A banda del disseny de mobiliari personalitzat i els accessos amb elements multimèdia, una de les característiques més importants dels dos locals és la il.luminació amb …

Ja s’ha obert al públic un dels dos locals ‘CRYSTAL’ a l’Aeroport de Madrid; esperem que l’altre s’obri al públic abans d’acabar aquesta setmana. Us en deixem algunes fotos:

A banda del disseny de mobiliari personalitzat i els accessos amb elements multimèdia, una de les característiques més importants dels dos locals és la il.luminació amb làmpedes de LEDs, que permeten reduir el consum d’energia, allargar la vida útil de l’enllumenat, minimitzant els costos de manteniment, i evitar la presència de fonts de calor a l’interior de la botiga, que incrementarien sensiblement la despesa en climatització. A més a més, el mobiliari s’ha fabricat amb maquinària que controla el tall de les peces per ordinador, minimitzant així els residus.

local Crystal aeropuerto
local Crystal aeropuerto
local Crystal aeropuerto