Qui som

Perfils

Arquitectes. Arquitectes tècnics.
Enginyers industrials. Interioristes.
Assessors ambientals. Paisatgistes. Dissenyadors gràfics i industrials

 • «Tenim un parc edificat que és un autèntic malbaratador d’energia. Enlloc d’expandir les nostres ciutats amb edificis i infrastructures que cada vegada ens obliguen a anar més lluny, cal rehabilitar allò que ja tenim, potenciant els teixits urbans i socials existents»

  Marc Escoda Estelrich
 • «L’eficiència energètica no és més cara que les solucions convencionals. Aquestes últimes no tenen en compte el preu col.lectiu que hem de pagar tots plegats per esgotar els recursos no renovables del planeta, i aquest és molt més alt que qualsevol solució eficient i respectuosa ambientalment»

  Sergi Aguacil
 • «No podem continuar fent les coses en general, i l’Arquitectura en particular, de la mateixa manera que les hem fet fins ara. Una arquitectura i un estil de vida més respectuós amb el nostre entorn és l’única manera de garantir un futur en el que tots hi poguem viure»

  Irma Ventayol
 • «Un projecte comença des de la primera idea, el primer esbós, el primer contacte amb el client; evoluciona fins que s’acaba la construcció, i no s’acaba, sinó que continua evolucionant quan els usuaris en prenen part, i el fan seu. Només així podem garantir que fem una arquitectura al servei dels seus usuaris, i no posem usuaris dins d’un edifici, al servei de l’arquitectura…»

  José Saugar