Que Fem

Arquitectura sostenible. Eficiència energètica i energies renovables. Rehabilitacions energètiques. Rehabilitació d'habitatges i edificis catalogats. Interiorisme. Implantació d'imatge corporativa. Legalitzacions. Informes tècnics. Cèdules d'habitabilitat. Inspecció tècnica d'edificis. Tramitació de llicències i subvencions. Assessorament a particulars, empreses i comunitats de propietaris.


Card image cap

Rehabilitació energètica

La rehabilitació entesa com una actuació global, que no únicament renovi l’aparença de l’edifici, tant per dins com per fora, sinó que en renovi completament el funcionament. Que incorpori els últims avenços tecnològics i mantingui alhora l’essència de l’edifici original, aconseguint estalvis molt significatius d’energia i emissions de CO2, tant en la fase de construcció, com sobretot, en la fase d’ús.

Veure més
Card image cap

Interiorisme d'habitatges

La nostra vida, les nostres necessitats i el nostre entorn canvien, i per tant, necessitem adaptar els espais on vivim i convivim. Dins d’un mateix habitatge, hi ha sempre diferents necessitats i sensibilitats, i cal aconseguir que dins seu se senten totes representades.

Veure més
Card image cap

Edificis històrics

Una arquitectura sostenible també vol dir aplicar els materials i tècniques tradicionals quan tractem amb un edifici antic; posar-nos a dialogar amb ell amb les mateixes eines i productes que existien en l’època en que fou construït, garantint així, a banda del respecte per allò que ja existeix, la màxima durabilitat de la intervenció, en aplicar solucions i tècniques completament compatibles amb l’edifici original.

Veure més