Projectes

Rehabilitació energètica

La rehabilitació entesa com una actuació global, que no únicament renovi l’aparença de l’edifici, tant per dins com per fora, sinó que en renovi completament el seu funcionament. Que incorpori els últims avenços tecnològics i mantingui alhora l’essència de l’edifici original, aconseguint estalvis molt significatius d’energia i emissions de CO2, tant en la fase de construcció, com sobretot, en la fase d’ús.

Habitatges

La nostra vida, les nostres necessitats i el nostre entorn canvien, i per tant, necessitem adaptar els espais on vivim i convivim. Dins d’un mateix habitatge, hi ha sempre diferents necessitats i sensibilitats, i cal aconseguir que dins seu s’hi sentin totes representades.

Edificis Històrics

Una arquitectura sostenible també vol dir aplicar els materials i tècniques tradicionals quan tractem amb un edifici antic; posar-nos a dialogar amb ell amb les mateixes eines i productes que existien en l’època en que fou construït, garantint així, a banda del respecte per allò que ja existeix, la màxima durabilitat de la intervenció, en aplicar solucions i tècniques completament compatibles amb l’edifici original.

Locals Comercials

L’entorn i el continent poden tenir tanta influència, o fins i tot més que el contingut. En un local comercial, cal que l’arquitectura tinguin un paper destacat, però sense voler ser la protagonista; aquest paper queda reservat a uns altres actors, els quals l’arquitectura ha de saber potenciar.

Oficines

Passem gairebé les mateixes hores al nostre espai de treball que al nostre habitatge, i per això necessitem que el primer s’adapti, a l’igual que volem sempre adaptar aquest últim, a les nostres necessitats. Que ens proporcioni un ambient òptim, un espai obert i saludable, que potencii les relacions humanes, els espais de relació i reunió i el treball en comú.